Naujienos

- - in Naujienos
▫️800 g bulvių
▫️400 g smulkintos kalakutienos
▫️1 indelis (510 g) bulgariško baklažanų užkandžio „Кьопоолу“🥫
▫️300 g Gouda sūrio griežinėliais🧀
▫️100 g tarkuoto Čederio sūrio
▫️Saujelė kapoto šviežio laiškinio česnako🧄
▫️Druska, juodieji pipirai🧂
▫️Alyvuogių aliejus
Bulves nulupame, verdame pasūdytame vandenyje 15 minučių, supjaustome griežinėliais.
Smulkintą kalakutieną keptuvėje 5 minutes kepame su šlakeliu aliejaus, pagardiname žiupsneliu druskos. Pilame baklažanų užkandį ir maišydami kepame dar 5 minutes.
Kepimo indą patepame aliejumi. Klojame bulvėmis, kepinta kalakutiena su baklažanais, Gouda sūriu. Kartojame – bulvės, mėsa, Gouda, viršų dengiame likusiais bulvių griežinėliais.
Kepame netiesioginėje kaitroje 180°C temperatūroje 45 minutes, barstome tarkuotą Čederį, juoduosius pipirus ir kepame dar 15 minučių.
Puošiame ir gardiname smulkintu laiškiniu česnaku. Ieškome didžiausio šaukšto.
Skanaus!😋
Recepto autorius ir gamintojas

Palikite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas.

Jūsų komentaras

Vardas

El.paštas

Website*