







Bulves nulupame, verdame pasūdytame vandenyje 15 minučių, supjaustome griežinėliais.
Smulkintą kalakutieną keptuvėje 5 minutes kepame su šlakeliu aliejaus, pagardiname žiupsneliu druskos. Pilame baklažanų užkandį ir maišydami kepame dar 5 minutes.
Kepimo indą patepame aliejumi. Klojame bulvėmis, kepinta kalakutiena su baklažanais, Gouda sūriu. Kartojame – bulvės, mėsa, Gouda, viršų dengiame likusiais bulvių griežinėliais.
Kepame netiesioginėje kaitroje 180°C temperatūroje 45 minutes, barstome tarkuotą Čederį, juoduosius pipirus ir kepame dar 15 minučių.
Puošiame ir gardiname smulkintu laiškiniu česnaku. Ieškome didžiausio šaukšto.
Skanaus!😋
Recepto autorius ir gamintojas